Skogglimt var ikke fylt helt til randen, men de som var på plass skapte en fantastisk stemning. De fikk nemlig servert en forestilling av høy kvalitet, og det satte de tydeligvis pris på. Etter forestillingen var det i alle fall bare glade ansikter å se.

Enten du er stor eller liten, gammel eller ung, kommer du til å like denne forestillingen. Folk og Røvere i Kardemommeby er skrevet av Thorbjørn Egner og framført første gang allerede i 1956. Det holder fortsatt mål og har fortsatt evnet til å trollbinde publikum.

Folk har vokst opp med Thorbjørn Egner og mange har et forhold til stykket fra før. Sangene fra stykket er også udødelige slagere, og folk sang med på det meste.

Historien byr på mye humor. Egner har lagt inn mange poenger som er rettet mot voksne, selv om stykket først og fremst er skrevet for barn. Skuepsillerne klarer også å tilføre stykket nye ting, med sin spilleglede og evne til å leve seg inn i rollene. Derfor er det absolutt verdt å få stykket med seg, selv om du ikke har noen barn å gå med.

Forestillingen førstkommende søndag er helt utsolgt, og LURT har faktisk solgt så mye som 1400 billetter allerede. Bilettansvarlige forteller at det også er utsolgt neste lørdag, men ellers er det fortsatt en del ledige billetter.

[email protected]