I fjor spilte Harestua IL bordtennis i 4. divisjon. Til neste år er de klare for spill i 2. divisjon.

– Vi tok hjem åtte poeng, og gikk ubeseiret gjennom hele serien. En utrolig sterk prestasjon, sier Stig Amundsen etter jubelsesongen. I fjor spilte laget i 4. divisjon.

Til neste sesong venter spill i 2. divisjon. Det betyr reiser til blant annet Trondheim, Bergen og Stavanger.

– Reisebudsjettet må definitivt økes, men det skal vi nok greie på et vis, sier Amundsen. Han tror den yngre garde må dra det tyngste løftet, selv om veteranene bidrar med både entusiasme og spilleglede.

Målet før sesongen var å etablere seg i det øvre sjiktet i 3. divisjon. Etter hvert som sesongen har utviklet seg, og seirene kom på rekke og rad, ble opprykk et naturlig mål.

Fokus 3 var favorittlaget før sesongen, og mønstret sitt beste mannskap denne helgen. Det ble en meget jevn lagkamp hvor sju av ti kamper gikk til avgjørende sett. Til slutt viste poengtavla 6–4 til Harestua.

– Spillemessig har samtlige spillere hatt utvikling denne sesongen. Det er spesielt morsomt at ungguttene på laget er med å drar lasset. Mikkel Gudmundsen er den spilleren som plukker flest poeng av alle lagene. Han ble årets lagspiller i divisjonen, sier Amundsen.

Førstkommende helg venter NM for yngre i Bodø. Harestua deltar med 18 spillere og er mesterskapets tredje største klubb. Flere av spillerne er medaljekandidater på en god dag. De vurderer også å melde på damelag i neste års serie.