Gå til sidens hovedinnhold

JIF ut av cupen

Artikkelen er over 14 år gammel

(Jevnaker - Åskollen 0 - 2) Cupeventyret er over før det begynte. Jevnaker gikk på en smell mot Åskollen og tapte fortjent. Samtidig fikk laget en skikkelig vekker fire dager før serieåpningen mot Kongsberg.

- Jeg er lettere sjokkert over at vi kunne prestere så svakt. Lørdag spilte vi meget bra mot Brumunddal og så falt vi plutselig ned på det totale bunnivå. For mange av spillerne sviktet samtidig og dermed vant Åskollen en helt fortjent seier, sa trener Roger Tvenge til Hadeland umiddelbart etter kampslutt.

Jevnaker var bra med i hele 1. omgang, men greide bare å produsere én skikkelig målsjanse. Den kom etter 35 minutter da Espen Øverby satte ballen i tverrliggeren. Åskollen hadde heller ikke mange sjanser og uavgjort ved halvtid var greit nok.

2. omgang var ikke mer enn tre minutter gammel drammenserne tok ledelsen. JIF-forsvaret tapte en duell på 16-meteren og ballen havnet hos Lars Christian Stokka som scoret uten problemer.

Etter målet bølget spillet litt fram og tilbake, men Åskollen var mer aggressive og ville mest. Drammen-laget vant de fleste duellene, men greide ikke å skape all verden. Det gjorde heller ikke Jevnaker, men med litt mer besluttsomhet foran mål, kunne det blitt en scoring eller to.

Kvarteret før slutt ordnet Mats Frøshaug 2 - 0 på straffe etter en dytt i ryggen inne i feltet.