Gå til sidens hovedinnhold

Lokal fotballspiller involvert i voldsepisode

Artikkelen er over 8 år gammel

Etter det Hadeland erfarer var en lokal fotballspiller blant de involverte i voldsepisoden utenfor Hadeland videregående skole lørdag.

Det var lørdag formiddag at en funksjonær på nattcupen ble slått og sparket utenfor skolen. Forholdet er anmeldt, og etterforskes av politiet.

Det ble arrangert nattcup på Hadeland videregående skole fra fredag til lørdag. Inne i hallen ble det spilt 55 fotballkamper i løpet av ett døgn. Ved 11-tida lørdag fikk politiet melding om at en person var slått og sparket utenfor skolen.

Etter det Hadeland erfarer skal voldsepisoden ha skjedd etter at fornærmede ba en gjeng gutter trekke seg unna da en person i hallen trengte hjelp i forbindelse med sykdom. Dette skal ha provosert guttegjengen, og det skal ha blitt sagt at «sånn snakker du ikke til kameraten min». Da funksjonæren, som er elev ved skolen, skulle hjem ble han slått og sparket utenfor skolen.

Politiet har ikke vært tilgjengelige for kommentar denne uka, utover at de mandag bekreftet at forholdet er anmeldt, og at saken vil bli etterforsket.

Mediesjef for klubben der utøveren spiller bekrefter overfor Hadeland at den aktuelle spilleren skal inn til en prat med klubbledelsen om saken. Spilleren var ikke på trening mandag på grunn av sykdom. Klubbledelsen vil ikke uttale seg om saken før de har vært i kontakt med, og hørt spillerens versjon.

Hadeland har vært i kontakt med funksjonæren og hans familie. De ønsker ikke å uttale seg om hendelsen.