ROA: Lunner-Lillestrøm 29–26. Når Beate Gabrielsen er i storform vinner Lunner kamper i 3. divisjon.

Mot LHK-90 var 33-åringen banens gigant med seks scoringer og oppofrende forsvarsspill, der kantspilleren fikk prøve seg i en uvant rolle.

– Jeg gjorde min beste kamp denne sesongen. Nå fungerte både avslutningene og forsvarsspillet. Da Lillestrøm hadde ballen, spilte jeg i midten, og her fikk jeg bruk for kraft og innsats. Jeg tror jeg greide å gimotstanderne litt juling. Det er mye muskler i en liten kropp, sier Beate Gabrielsen.

Ujevne prestasjoner

Lunner åpnet meget bra, og for første gang på lenge fungerte forsvarsspillet hundre prosent. Lillestrøm greide ikke å score mer enn fem mål de første 20 minuttene, og på det meste ledet hjemmelaget med seks mål.

– Vi var gode lenge, men så la gjestene om til offensivt forsvar. Det taklet vi ikke før mot slutten av kampen. Heldigvis hadde vi en god avslutning, slik at poengene ble igjen hos oss, sier Beate Gabrielsen.

Kjempegøy

Siri Holmen spilte sin første håndballkamp på ett år, og var litt rusten i begynnelsen.

– Det er rart å være utslitt etter 15 minutter på banen. Jeg har trent løping og styrke, men håndballen har jeg ikke rørt siden rett før jul i fjor.

19-åringen er glad for at hun valgte å spille andre halvdel av sesongen for moderklubben.

– Håndball er moro, og jeg koste meg over å være tilbake. Nå skal jeg prioritere Lunner så mye som mulig resten av sesongen, sier Siri Holmen.

Trener Pål Laursen var meget godt fornøyd etter tre poeng på hjemmebane.

– 1. omgang var meget bra av oss, men det ble for variabelt i prestasjonene. Selv med flere rutinerte spillere, taklet vi ikke å møte offensivt forsvar. Det skyldes at vi ikke har hatt stabilt nok mannskap på treningene i det siste, sier Pål Laursen.