- Dette kan vi ikke være bekjent av. Hele laget kollapset og etter pause fikk Vestli lov til å gjøre som de ville. Hadde det ikke vært for storspill av Lena Bøsterud i mål, ville tapssifrene vært enda styggere, sa trener Almir Ljajic etter at sesongens første seriekamp var historie.

Lunner ledet aldri i Stovnerhallen, men spillet før pause var oppløftende. Vestli lå bare ett eller to mål foran, til tross for at Lunner bommet unormalt mye på skudd både fra distanse og strek.

Nervøst

Nervene lå tykt utenpå Lunner-jentene før avkast, og de første minuttene var preget av en del rot, som imidlertid ble rettet opp underveis. Når jentene så hva de hadde å gå på og Vestli likevel ikke greide å dra ifra, burde de greid å senke skuldrene de siste 30 minuttene.

Vestli ledet med bare ett mål til pause og det lå til rette for Lunner-poeng.

Fraløpt

I stedet for å roe seg ned og spille håndball, begynte jentene å opptre enkeltvis. Iveren tok overhånd og plutselig skulle alle gjøre alt på egenhånd.

Avslutningene ble enda dårligere enn tidligere i kampen, og med svake skudd, tillot Lunner hjemmelaget å kontre. Selv om Lena Bøsterud i en periode reddet på bestilling, greide hun ikke å redde laget alene. Lunner raknet fullstendig og Oslo-jentene gikk sakte, men sikkert ifra.

Ser muligheten

Almar Ljajic var veldig skuffet etter stortapet i serieåpningen. Likevel ser han potensialet i laget.

- Jeg synes samspillet fungerte i perioder. De første 30 minuttene er absolutt godkjent, for Vestli var et lag det ikke var enkelt å skubbe seg på.

- Men konsentrasjonen må være der hele kampen. Nå bommet vi på fire straffekast og det er altfor mye. I tillegg sluttet jentene å snakke sammen i forsvar slik at Vestli fikk det enkelt også i etablert angrep, sier Almar Ljajic.

  • KAMPFAKTA
  • Vestli-Lunner 30-21 (15-14)
  • Stovnerhallen, 35 tilskuere
  • Lunners lag: Lena Bøsterud, Kristi Kristoffersen, Karen Eline Seigerud 4, Nina Katrine Sollie 4, Ingvild Seiersten 3, Maren S. Rogneby, Wendy Dahl, Karen Kalstad 1, Trine Ensrud, Stine Brandtenberg 1, Kjersti Hoel 5, Silje Stensrud 2, Anne Lene Høiby 1.
  • Toppscorer Vestli: Renate Løvli 7.
  • Utvisninger: Vestli 8 x 2 min., Lunner 1 x 2 min.
  • Dommere: Eivind Smedstad Scheie og Svein Tore Knudsmoen Pedersen.