ROA: – Jeg har slitt med ryggproblemer og manglende motivasjon, og skal være med for å hjelpe til etter evne i Lunner, sier Siri Holmen.

19-åringen deltok på sin første trening med klubben i går kveld, og er tilgjengelig til kveldens hjemmekamp mot Lillestrøm.

– Siri har rutine til tross for sin unge alder. Hun vil gi oss bedre muligheter til å avslutte fra backplass, sier trener Pål Laursen.

Ryggen krangler

Lunner-jenta meldte overgang til Vestli før forrige sesong. For ett år siden begynte ryggen å krangle.

– Det dreier seg ikke om noen alvorlig skade, men det er noe som plager meg. Smertene dukker opp med ujevne mellomrom, og gjør at jeg ikke får satset for fullt. Det har igjen ført til at jeg har mistet mye motivasjon, forklarer Siri Holmen.

Hun har ikke spilt kamper siden desember i fjor

– Jeg har nesten ikke tatt i en håndball på et helt år, og er spent på hvordan kroppen vil reagere. Det er ingen forskjell på hvilken divisjon man spiller i når det handler om taklinger og skudd.

Riktig nivå

19-åringen ser mye positivt i dagens Lunner-mannskap, og mener 3. divisjon er et riktig nivå for de unge spillerne på laget.

– 16–17 åringene trenger å spille mye for å utvikle seg. Det gjør de best i 3. divisjon. Når laget er mer samkjørt og spillerne har fått rutine, kan man begynne å tenke 2. divisjon. Jeg har sett flere kamper denne sesongen, og synes Lunner har hatt stor framgang. Jeg håper på en vinter uten ryggproblemer, og at jeg kan være med og bidra for klubben, sier Siri Holmen.

Betyr mye

Trener Pål Laursen er glad for at Siri Holmen er tilbake i Lunner-drakta.

– Siri er en god spiller som vil heve nivået både på trening og i kamper. Hun har mye rutine i forhold til ungjentene våre, og vil helt sikkert sørge for å dra de andre med seg. Vi har hatt noen skader i det siste, ikke minst på backplass. Med Siri tilbake, vil vi få flere avslutningsmuligheter utenfra. Det gjør oss mindre forutsigbare enn hva som har vært tilfelle i de siste kampene, sier Pål Laursen.