GRUA: Tanken om å starte en dartklubb på Hadeland har lenge vært til stede og Rune Andersson har snappet opp signaler fra flere i lokalmiljøet om at det absolutt er interesse for å starte en klubb. Nå har Bjørg Klevengen på Belair pub på Grua åpnet for dartspill.
- Jeg syns det er kjempemoro at folk kan komme hit og kaste og kose seg, forteller Klevengen.

ALLE VELKOMMEN
Belair Dart Club har på sikt planer om å delta i Osloserien i dart og ønsker å melde seg inn i Norges Dart Forbund fra 1. januar 2002. Klubbens hovedmål er allikevel at hadelendinger i alle aldre kan møte opp og kaste.
- Det eneste kravet vi stiller er at du må være sosial, smiler Andersson som ønsker alle velkommen uansett alder og ferdighetsnivå. Han er selv en svært habil dartkaster og har deltatt i mange turneringer.
Hvilke egenskaper er viktig for å bli god i dart?
- Du må ha en sterk psyke og ha en god kastarm, forteller Andersson som mener at å holde oppe interessen for sporten er det viktigste.
- For dette er en sport, presiserer han for alle som var i tvil.

På informasjonsmøtet forrige uke hadde 15-20 personer møtt fram. Både for å diskutere klubbens formål og ikke minst for å teste de tre nye dartskivene som klubben har kjøpt. Andersson oppfordrer de som vil teste kastarmen og ha en sosial kveld på Belair til å møte opp på onsdager som er klubbens kveld.