Trond Johan gir alt på treningene

INNSATS: Trond Johan Kammerud løp flere 60-meter og ga alt hver eneste gang.

INNSATS: Trond Johan Kammerud løp flere 60-meter og ga alt hver eneste gang.

Artikkelen er over 6 år gammel

Trond Johan Kammerud fra Vestre Gran ofrer alt og litt til på hver eneste treningsøkt på Brandbu stadion.

DEL

Hver onsdag arrangerer Brandbu IF og Civitanklubben på Hadeland friidrettstrening. Her står innsatsen og idrettsgleden i fokus. Utøverne presser seg selv fra sine ulike ståsted. Noen jakter personlige rekorder, andre finner stor glede i deltakelsen.

– Jeg liker disse treningene. Odd Hovi gir meg gode råd. Jeg gir alltid mitt beste. Målet er å bli bedre. Nå ble det nesten personlig rekord på 60 meter, sier Kammerud. Han løp flere 60 meter og var noen små tiendedeler fra persen på 24,6 sekunder.

– Min ønskedrøm er at alle på banen hadde levert den samme innsatsen som Trond Johan. Han er et eksempel til etterfølgelse for alle, sier Hovi.

Kammerud har Viggaløpet som sesongens store mål, og har allerede begynt oppkjøringen til sitt niende viggaløp i 2013.

– Vi har kommet godt i gang med disse treningene, men tar imot alle som vil delta. Vi satser på løping (60 meter), lengde og kule, sier president i Civitan Norge, Per Siegel fra Jaren.

– Målsettingen er å bli i bedre form og ha det sosialt. Våre to store mål for sesongen er Special Olympics på Bislett og i Holmenkollen på vinteren, sier han.

– Dette er kjempemoro. Jeg satte ny pers på 60 meter i dag med 13,6 sekunder. Min gamle var på 14 blank. Det viser at trening hjelper. Jeg trener nemlig fire ganger i uka, sier Guro Torkehagen Skumsund.

Artikkeltags