Thomas Møller fra Jevnaker og Stig Amundsen fra Harestua kom seg gjennom det innledende gruppespillet, men ble utslått i andre runde i sluttspillet. I doubleklassen gikk brødrene Stig og Joe Amundsen videre til 1. runde i A-sluttspillet før de ble utslått. Thomas Møller og Olaf Götestam kom til kvartfinalen i B-sluttspillet i double.

– Det var en veldig fin opplevelse som frister til gjentakelse. Veteran-VM samlet faktisk 3500 spillere fra 66 nasjoner. På et slikt VM skjønner man hvorfor bordtennis er verdens største individuelle idrett med om lag en milliard aktive på verdensbasis. Årets veteran-VM var tidenes største bordtennisarrangement, sier Møller.

Samtlige fra Hadeland var debutanter, men gjorde en fin innsats. Møller håper på flere lokale deltakere i neste års EM i Bremen, men han er usikker på om det blir lokale deltakere i New Zealand i 2014.

– Neste gang vi deltar i et veteranmesterskap blir det under fanen «Hadelandslaget». Grensen for å delta i et veteran-VM er 40 år, I dette VM var det stor deltakelse i klassen over 85 år. Den eldste spilleren var faktisk 100 år. 50-årsklassen ble vunnet av den tidligere storspilleren Mikael Appelgren. Han ville slått de fleste elitespillerne i Norge, sier Møller.

Han legger til at alle motstanderne hadde med gaver med et motiv fra hjembyen.

– Det var en morsom gimmick. Jeg fikk blant annet en sveitserkniv, et polsk flagg og en bamsemagnet fra et sted i Kina. Neste gang vi deltar håper vi å markedsføre Hadeland Glassverk, sier Møller og smiler.