Gå til sidens hovedinnhold

Brandbu-nissen stjålet

Artikkelen er over 6 år gammel

Brandbu: Europris-nissen er populær blant de minste, men noen ønsker nissen til livs. Brandbu-nissen ble nylig funnet på Jaren uten livsgnist.

Heldigvis gikk det bra med nissen som i helga ble stjålet fra Europris i Brandbu. Med lappesaker kombinert med god førstehjelp klarte de ansatte på Europris å få nissen på beina igjen. Anne May Egge forteller at nissen ble stjålet en gang etter klokka to natt til lørdag. Rita Berven skrev en etterlysning på Facebook og responsen lot ikke vente på seg. Dagen etter fikk de tips av en forbipasserende ved Kiwi på Jaren om at den etterlyste nissen kunne være funnet, men i dårlig forfatning.

– Vi synes det er trist at noen vil ødelegge for barna. De minste gleder seg til å bli tatt bilde av sammen med nissen, forteller Berven. Nissen er drevet av en pumpe som blåser luft, og de som tok med seg nissen ødela også det elektriske systemet.

– Vi håper at de som har gjort dette kommer med en unnskylding så er saken ute av verden. Etter gode tips vet vi hvem som står bak, forteller Egge.

Også nissen på Roa fikk hard medfart for noen uker siden.

– Vi fant igjen nissen på jordet, helt død. Vi har bestilt en ny. Jeg håper den får være i fred, sier Anne Marte Blekkerud fra Europris på Roa.

Kommentarer til denne saken