Brandbu tapte finalen

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Brandbu imponerte med godt spill, men det ble 1-3 tap i fredagens Norway Cup finale.

DEL

– Vi hadde de fleste sjansene, men det hjelper ikke når vi ikke klarer å score på dem. I stedet får vi noen drittmål imot. Vi kunne ha vunnet i dag. I 1. omgang spilte vi dem ut, men det deles ikke ut stilkarakterer i fotball. I dag er sølv nederlag, sier trener Rune Pedersen etter finaletapet.

Tok ledelsen

Alt så imidlertid ut til å gå veien da Aleksander Tanfi fant Petter Leinaas Heradstveit med en utsøkt pasning, og sistnevnte banket ballen i nettet allerede etter fem minutter i den første omgangen. Brandbu viste en arbeidsmoral uten like før hvilen. De skapte to mot en på kanten, ofret alt i duellene og ga laget fra Palestina verken tid eller rom til å vise spillet de har prestert tidligere i turneringen

Brandbu kunne økt ledelsen da Barbro Kvåle satte ballen like over etter nok en genial pasning av kaptein Tanfi.

Men i stedet for å få det viktige 2-0 målet scoret Palestine på sin andre sjanse i kampen, bare sekunder før dommeren skulle blåse av til pause. Et sekunds uoppmerksomhet av Brandbu, Yousef Salhi på rett sted til rett tid, og dermed sto det 1-1 ved halvtid.

– Jeg synes vi var bedre enn dem. Hadde vi scoret en gang til da vi ledet 1-0, tror jeg vi hadde drept kampen, sier målscorer Petter Leinaas Heradstveit.

Mistet trua

Det viktige utlikningsmålet før pause ga Palestine tilbake troen på seg selv. De viste seg fra en langt bedre side i andre omgang, mens Brandbu-spillerne virket mer forsiktige og preget av baklengsmålet. Halvveis ut i omgangen fyrte Mahmoud Abdou av et langskudd som gikk i en bue over Brandbus keeper Iver Grinaker og rett i mål.

Brandbu kastet spillerne i angrep i håp om å utlikne i sluttminuttene. Marius Kleven var nære etter et godt raid, men i stedet for 2-2 fastsatte Palestine sluttresultatet til 1-3 med Zeid Shalash.

Les mer om Norway Cup finalen i papirutgaven på mandag.

Artikkeltags