Gå til sidens hovedinnhold

Eivind blir dokumentert på P3

Artikkelen er over 6 år gammel

Gran: I to hele timer skal Eivind Sollie fra Gran portretteres på radio. Sollie selv visste ingen ting før P3-reporteren dukket opp.

I forbindelse med TV-aksjonen la konsulentfirmaet Marcello Consulting inn et bud på en temasending på Hallo P3 (P3-aksjonen). Med 9000 kroner vant de budet, og kunne selv bestemme hvem programmet på to timer skulle handle om. Valget falt på medarbeider Eivind Sollie fra Gran.

Live under sending

– I programmet følger vi Eivind på jobb, og vi møter familie og venner. Vi får et dypdykk i livet hans, forteller P3-programleder Tuva Fossum Fellman.

Medprogramleder Jonas Jerimiassen Tomter fulgte Sollie en hel dag, og resultatet blir sendt på radio i morgen kveld. I tillegg vil Sollie være med i studioet live under sendingen.

– Den utfordringen får jeg bare ta på strak arm. Jeg pleier å si ting litt uten filter, men nå må jeg vel kanskje tenke meg om to ganger, sier Eivind Sollie.

Han forteller at da P3 dukket opp på arbeidsplassen i Oslo ble han svært overrasket og litt forfjamset.

– Jeg trodde jeg skulle i et møte, men så dukket det opp en reporter og noen filmet meg. Da skjønte jeg at noe var på gang. P3 ble med meg resten av dagen. Vi var blant annet på Gran, og jeg viste dem rundt på Hadeland.

«Litt jålete»

Sollie er født og oppvokst på Gran. Han bor og jobber i Oslo, men er ofte hjemme på Gran i helgene. Sollie innrømmer at han er en person som ikke vanligvis søker oppmerksomhet, og synes det blir litt voldsomt med to hele timer.

– Jeg fikk helt bakoversveis da jeg hørte hvor lenge programmet skal vare, ler Eivind.

Han legger til at han likevel synes opplevelsen er spennende.

Vi spør P3-vertene om vi får noen overraskelser.

– Vi vet jo ikke hva Eivind vil si på direkten, men vi kan avsløre at det kommer fram at Eivind er litt jålete, forteller de to.

Programmet heter Hallo P3, og sendes i morgen mellom kl. 17.00 og 19.00.

Kommentarer til denne saken