Gå til sidens hovedinnhold

FABU fikk sommersjekk

Artikkelen er over 6 år gammel

300.000 kroner i gave vil bidra til enda mer aktivitet i Fagertun barne- og ungdomsteater.

Magnus Magnussen, leder i Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, troppet opp på sommeravslutningen i FABU onsdag kveld.

Med seg hadde han en sjekk på 300.000 kroner, som han og Sten Einar Lunder i Sparebanken Ringerike Hadeland, overrakte barn, ungdom og voksne i FABU.

– Dere må klappe for dere sjøl også. Det dere driver med er mye mer verdt enn denne summen, sa Magnussen.

Videreutvikling

Synnøve Bertelsen, leder i FABU og Kristin Friborg mottok sjekken.

– Pengene vil blant annet bli brukt på nye sceneelementer på Skogglimt, kurs for både voksne og barn, og diverse aktiviteter ellers. Det er herlig og fantastisk å få en slik støtte, sa de to på vegne av mottakerne.

Støtten fra sparebankstiftelsen gis over en treårsperiode.

Den 1. juli er for øvrig den lokale sparebankstiftelsen fire år. Det er gitt over 26 millioner kroner til lokale tiltak i løpet av de fire årene.

– Og stadig mer går til kultur. 57 prosent av pengene hittil i år, fortalte Magnus Magnussen og fikk jubel fra festklare i hagen hos Irene og Sten Einar Lunder i Kjørkevegen.

– Vi i sparebankstiftelsen har for lengst oppfattet hvor fint dere driver. Dere har skapt en fin arena og et fint sted å være for barn og ungdom. Det har vi lagt avgjørende vekt på da vi innvilget søknaden, fortalte Magnussen.

Deretter ble det full jubel og påfølgende grillfest i solskinnet.

Kommentarer til denne saken