Fikk den siste gullbilletten til NM

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

De ble nesten målløse, elevene i Roll-it Up UB, da de mandag morgen fikk beskjed om at den siste gullbilletten til NM for ungdomsbedrifter i slutten av april.

Ungdomsbedriftene fra Hadeland videregående skole gjorde nærmest rent bord under fylkesmessa på Otta før helgen. Skolens fire bedrifter hentet hjem 23 av totalt priser. Allerede under messa ble det klart at Kroken UB, som ble kåret til beste ungdomsbedrift, kapret en plass under NM i Lillestrøm. Tre andre gullbilletter til norgesmesterskapet forsvant til Valdres og Gudbrandsdalen. Den siste skulle deles ut i etterkant av messa. Noe som skjedde på Hadeland videregående mandag morgen, der elevene i bedriftene, mentorer og gode hjelpere for øvrig samlet seg for å feire innsatsen på Otta med kaker og brus.

Her kan du se video fra feiringen: VIDEO: Flinke ungdomsbedrifter HVS

Kroken UB klare for NM - og Hadeland tok 23 av 36 priser

– Vi hadde en liten mistanke om at vi kanskje skulle gå videre til NM, men da beskjeden ikke kom før nå trodde vi at det ble noen andre, sa de tre elevene som står bak Roll-it Up UB umiddelbart etter at entreprenørskapskoordinator Jorid Lunde Hansen slapp gullbillett-nyheten mandag morgen.

Roll-it Up UB stakk for øvrig av med andreprisen for beste bedrift under fylkesmessa på Otta.

Allerede første dagen under fylkesmessa ble det mange priser: Elleve priser til lokale unge gründere

Men det rekker ikke med at både Kroken UB og Roll-it Up UB skal til NM. PromEvent UB skal delta i konkurransen om beste reklamefilm, og MyOffice UB skal forsøke med sin hjemmeside.

Det betyr at alle de fire ungdomsbedriftene fra Hadeland blir representert under NM.

Les lederen i mandagens Hadeland: Hurra for ungdoms-bedriftene våre!

Artikkeltags