Flom stopper Kong Haud

UTSETTER: Kong Haud må utsette sesongen. Arkivfoto

UTSETTER: Kong Haud må utsette sesongen. Arkivfoto

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Kong Haud må utsette sesongstarten på grunn av for mye vann i Randsfjorden.

Den høye vannstanden i Randsfjorden gjør at Kong Haud ikke kan starte en testperiode fra 1. juni og to uker framover, slik de hadde planlagt. Nå ligger det an til sesongstart tidligst i slutten av juni.

– Vi hadde planlagt åpningsturen med MS Kong Haud lørdag 1. juni, og vi gledet oss til dette. Dessverre må vi avlyse testperioden, og alle turene som er bestilt i denne perioden må dessverre må kanselleres., sier styreleder i Randsfjordbåt Per A. Rognerud, som har sendt ut en pressemelding sammen med styreleder i Randsfjorden Grunneierforening Ole Helmer Bjørlien.

For å være helt sikre på at bryggene står i riktig vannstand, og at de får tid til å gjennomføre nødvendige øvelser med ny båt, nytt mannskap og nye brygger, må de vente med oppstart noen uker.

– Så snart vi har kontroll på situasjonen, vil vi åpne for booking av nye turer via våre nettsider. Forhåpentligvis vil vi da kunne tilby cruise både for privat- og bedriftsmarkedet, sier Rognerud.

Det legges også opp til ulike tematurer både med og uten trubadur som vil annonsert via båtens hjemmeside og på Facebook. På noen av turene vil det også være med egen kokk.

– Vi håper vi skal få tatt hele Randsfjorden i bruk allerede i sommer, sier Bjørlien.

De to håper også at flere vil bli medier i båten. De som vil være med å være «redere» kan også melde seg på en visningstur, der både båten og konseptet blir presentert.

Artikkeltags