Hapro lekte med Tufte

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Frykten for å måtte gå hjem til Hadeland var ubegrunnet for Robert Langseth, Asle Høibybråten og de andre Hapro-gutta.

DEL

Vant 14-0 For etter at Tufte og Hapro hadde følt hverandre på tennene i ti minutter, skapte Morten Støen ro i laget med det forløsende første målet.

- Vi regnet oss selv som klare favoritter og presset var stort. Vi hadde fått beskjed om at alle måtte gå hjem dersom Tufte slo oss, sa en søkkvåt, men fornøyd Robert Langseth rett etter kampslutt hvor det sto 14 - 0 i kampprotokollen.

Tufte-trener Erik Thorstvedt gjorde innledningsvis så godt han kunne for å psyke ut motstanderen. Ikke lenge etter at kampen var i gang, skrek han ut så hele Vestli og Stovner bydel hørte det: - Nå har vi spilt i fem minutter og det står fortsatt 0 - 0. Bra gutter. Kjemp dem i senk.

Elektrisk stemning

Stemningen var nesten elektrisk før kampstart. Hapro-supporterne stilte mannsterke med 150 menn, kvinner og barn for å se sitt eget bedriftslag hamle opp med kultlaget Tufte med Hapros egen Tommy Lund Karlsen på laget. Her var det bannere og plakater som vi ser under de store kampene på TV. Og selv om det regnet og temperaturen faretruende nærmet seg null grader, var det større stemning enn på kampene hos Jevnaker og Hadeland Fotball i vår lokale 3. divisjon.

Les mer i fredagens papirutgave

Artikkeltags