Gå til sidens hovedinnhold

Klare for nattcup

Artikkelen er over 6 år gammel

Gran: Jubel UB kan friste med en ny vri på årets Gjensidige nattcup på Hadeland videregående skole.

I år gjester nemlig Kjetil André Aamodt, Tine Mjelbo Sundfør og Antidoping Norge Hadeland videregående skole under nattcupen. Det er fredag 14. november det braker løs og arrangermentet varer til lørdag ettermidag.

– I år har vi ønsket å gjøre Gjensidige nattcup til et bredere arrangement. Vi kaller det for en kompetansepakke der Kjetil André Aamodt, Tine Mjelbo Sundfør og Antidoping Norge skal holde foredrag, forteller leder for arrangementet, Hanna Skjaker.

– Det er veldig mange som tror at nattcupen bare er for ungdom, men vi ønsker fokusere på at nattcupen er et arrangement for alle, sier profileringsleder Charlotte Faye Gaarder.

– I tillegg til å være en kjent alpinist er Kjetil André Aamodt også en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere og samtidig som vi har fokus på fotball ønsker vi også mer fokus på ernæring og helse, så det er derfor Tine Mejlbo Sundfør kommer, forteller Skjaker.

Sundfør er blant annet kjent fra God morgen Norge på TV2, Puls og Forbrukerinspektørene på NRK.

– Vi ønsker at de som kommer skal få lære noe, og da er dette et fint tilbud også for bedrifter, lag og foreninger, legger Faye Gaarder til.

Deltakerrekord

Det er 36 påmeldte lag til årets nattcup og seks av dem er fra Hadeland videregående. Faye Gaarder forteller at det ny deltakerrekord.

– Det er morsomt at nattcupen har blitt så populært. Det kommer deltakere fra fire ulike fylker. Oppland, Oslo, Akershus og Hedmark, forteller hun.

I tillegg til kompetansepakken blir det også lokal underholdning.

– Delta cheercrew og Sons of Taiga kommer og skal opptre etter foredragsholderne. I tillegg som skal vi ha en «Gamingturnering», forteller Skjaker.

Moro med UB

Jentene forteller at de har drevet med planleggingen i tre måneder og synes det har vært lærerikt å drive ungdomsbedrift.

– Det har vært veldig morsomt og vi lærer ekstremt mye. Det tar mye tid, så det har vært krevende, men vi er veldig glade for at vi har fått denne muligheten, sier Skjaker.

– Nå håper vi bare at flere melder seg på og blir med å gjøre arrangementet like bra som vi tror det kommer til å bli, avslutter Faye Gaarder.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.