LØRENSKOG: En bedre start borte mot et også ambisiøst Fjellhammer-lag kunne ikke lunnertrener Arnfinn Nilsen og hans disipler ønsket seg. Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere i år og kjente hverandre således godt. Etter å ha blitt slått ut av NM hjemme i Lunnerhallen fikk hadelendingene sin revansje mot oslojentene i Fjellhammer-turneringen.

Derfor knyttet det seg stor spenning til sesongpremieren.

- Vi visste i utgangspunktet at vi skulle være et bedre lag enn dem. Men det er alltid litt guffent å møte lag som Fjellhammer i bortekamper og vi tok ingen ting for gitt, sier Nilsen. Vi har prøvd å holde fokus på å få humør i laget og på å spille vårt eget spill, sier han.

Det fungerte prikkfritt i helgens kamp. Lunner demoraliserte et elendig hjemmelag etter alle kunstens regler. Monica Kristiansen tettet igjen målet og laget spilte med høyt tempo på ballen anført av lagkaptein Marit Haakenstad. I følge Nilsen klarte jentene å breie ut spillet og komme til mange avslutninger, noe som er viktig i håndball.

DRØMMESTART

Selv om Lunner har fått sin drømmestart på sesongen presiserer Nilsen at det er viktig å holde fokus på arbeidsoppgaver og ikke ta av.

- Vi må ta en og en kamp av gangen, sier han og legger til at man ikke drømmer i håndball, man må gjøre jobben.

I sin neste kamp møter Lunnerjentene Herøya. Laget fra Porsgrunn tapte sin første kamp for nyopprykkede Vikersund og har mistet noen spillere fra i fjor.

Selv om oppgaven kan se grei ut sånn sett, tar ikke Nilsen noe for gitt.

- Vi tar en kamp av gangen og fokuserer på det vi skal gjøre. Så vil tiden vise hva det holder til, sier Nilsen som ikke vil spekulere i om dagens Lunner-lag holder eliteserienivå. Stikkord hos oss er; vilje, innsats og humør. Jentene viste alt ute på banen i dag og om vi fortsetter i det sporet så blir det gøy i tiden som kommer, avslutter han.