Prisdryss i First Lego League

OPPMERSOMHET: Å vinne fire priser fører med seg en del oppmerksomhet og flere seiersintervjuer.
Foto: Privat

OPPMERSOMHET: Å vinne fire priser fører med seg en del oppmerksomhet og flere seiersintervjuer. Foto: Privat

Artikkelen er over 8 år gammel

Team Extreme er klare for den skandinaviske finalen i konkurransen First Lego League.

DEL

Team Extreme hadde stor suksess i samme konkurranse i fjor. Da kom de helt til verdensfinalen. Den gangen stilte de som skolelag fra Solvang skole. I år stilte de lag på privat initiativ.

Elevene, som nå går på ungdomsskolen, hentet hjem fire priser under regionfinalen på Gjøvik i helga. Profileringsprisen, programmeringsprisen, robotkjøringsprisen og den gjeveste av dem alle; championsprisen.

Til Sverige

Som vinner av den siste prisen betyr det at laget er klar for den skandinaviske finalen i Eskilstuna i Sverige i slutten av november.

Laget består av: Steffen Lehre, Bjørn Theodor Torp Brørby, Amund Tokerud, Sigve Reidem Egge, Carl Peder Skavern og Fredrik Øverlier.

Kristin Lehre er lagleder for Brandbu-guttene.

Besøk bloggen til Team Extreme.

I tillegg til de fire prisene, var også Team Extreme blant de nominerte finalistene i innsiktsprisen, konstruksjonsprisen, oppfinnerprisen og samarbeidsprisen.

Totalt var det 19 lag som deltok i regionfinalen for Oppland og Hedmark.

Priser til Solvang skole

Team Extreme, som vant motivasjonsprisen i fjor, valgte i år å gi denne til laget Happy Movers fra 6. trinn ved Solvang skole.

Det var også flere lag ved skolen som gjorde seg bemerket.

Laget Transporteres sikret seg både innsiktsprisen og samarbeidsprisen, og var også blant de nominerte til profileringsprisen.

Besøk hjemmesiden til First Lego League.

Artikkeltags