Gå til sidens hovedinnhold

Unge entreprenører viste seg fram

Artikkelen er over 6 år gammel

Gran: For 13. gang ble det arrangert regionmesse på Hadeland videregående skole og onsdag formiddag erklærte rektor ved skolen, Soon Elisabeth Øhrling regionmessa 2014 for åpnet. 21 utstillere, 10 registrerte ungdomsbedrifter og 11 uregistrerte ungdomsbedrifter var på plass. I tillegg til ungdomsbedrifter fra Hadeland deltok også ungdomsbedrifter fra Rosthaug videregående skole i Buskerud. Åpningen ble etterfulgt av utdelinger av prisene «beste logo», «beste forretningsplan» og «beste profileringspakke». Juryen er satt sammen av representanter for næringslivet på Hadeland og Ringerike og skolens tidligere erfarne entreprenørskapselever.

I kategorien «beste logo» var det Mediesupport UB som gikk av med førsteplassen. I kategorien «beste profileringspakke" var det Lumière som stakk av med seieren. Mudball UB fikk prisen for «beste forretningsplan» og jentene i ungdomsbedriften forteller at det var morsomt å vinne.

– Vi har brukt mye energi og tid på ungdomsbedriften vår, så det var fint å få lønn for streve, sier jentene

Mudball UB fikk også andre plass i kategorien "beste stand", andre plass i kategorien "beste regnskap" og tredje plass i kategorien "beste logo".

Senere på dagen ble det delt ut flere priser, blant annet den "gjeveste" prisen, "beste ungdomsbedrift". Den stakk Teen voice fra Rosthaug videregående av med.

Kommentarer til denne saken