Gå til sidens hovedinnhold

Lørenskog-forsvinningen: Avlyser jakt på Futurum-mennene

Artikkelen er over 1 år gammel

De to mennene som gikk utenfor Tom Hagens arbeidsplass samme dag som Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Nå legger politiet bort sporet.

– Til tross for grundig etterforskning knyttet opp mot Futurum-mennene, har ikke etterforskningen ledet til identifisering av de to, sier etterforskningsleder Tommy Brøske til VG.

Det har nå gått over sju måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31. oktober i fjor. Hun er gift med en av Norges rikeste menn, eiendomsinvestoren Tom Hagen.

– Politiet mener nå å ha holdepunkter for at det er mindre sannsynlig at de to mennene har en rolle i Anne Elisabeth Hagens forsvinning. Etter en helhetlig vurdering så velger politiet derfor å legge vekk Futurum-prosjektet, til tross for de to ikke er identifisert, fortsetter Brøske til avisa.

Brøske vil ikke gå nærmere inn på hva disse holdepunktene er.

De to ukjente mennene ble fanget av overvåkingskameraene forbi Futurum-bygget i Lørenskog. Dette er Tom Hagens arbeidsplass og helt siden politiet gikk offentlig ut med saken, har de to mennene vært etterlyst og politiet har lagt ned store ressurser i jakten på dem. Nå mener politiet at de har gjort alle etterforskningskritt som er mulig å gjøre opp mot disse to.

Til VG sier Brøske at de nå mener det er riktig å legge bort jakten på de to mennene. Samtidig er de fortsatt interessert i å komme i kontakt med dem:

– Hvor trygge er dere på denne avgjørelsen?

– Man kan aldri være 100 prosent trygg på det, men per nå mener politiet det er riktig å legge bort dette prosjektet, svarer Brøske til VG.

Kommentarer til denne saken