Vinn eget Roa-bilde på stort lerret

NY PLAN: Lunner kommune skal få på plass en handlingsplan for Roa sentrum.

NY PLAN: Lunner kommune skal få på plass en handlingsplan for Roa sentrum. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lunner kommune inviterer til fotokonkurranse, med Roa som tema.

DEL

ROA: – Målet med konkurransen er å skape engasjement og oppmerksomhet rundt Roa og stedsutviklingsprosjektet som nå er i gang, forklarer Ida Mjøs, fra Asplan viak AS.

Lunner kommune er nemlig i gang med å lage en stedsanalyse for Roa sentrum, som skal resultere i en handlingsplan. Et tiltak for å invitere folket inn i planleggingen, er en fotokonkurranse under overskriften «Mitt Roa».

Konkurransen starter denne uka og varer ut oktober. Bildene kan illustrere ulike temaer; arkitektur og bygningshistorie, stier, tuveier, løyper, mennesker og møteplasser. Rammen er Roa.

Ukesvinnere

– Det blir premie til det beste bildet innenfor hver kategori. Vinnerbildet kåres av en jury. Premien er trykk av bildet på lerret i stort format, sier Mjøs.

I tillegg blir bildene stilt ut på Roa, og publisert på nettsidene til prosjektet og i Hadeland. Ved siden av vil det hver uke bli kåret et «ukas beste bilde». Disse bildene blir også publisert i Hadeland. For å delta i konkurransen kan man dele bilder på Instagram, under #mittroa.

I tillegg kan man sende inn bilder via e-post til adressen ah@hrprosjekt.no. E-posten merkes med «fotokonkurranse mittroa», navn og telefonnummer. For mer informasjon, sjekk Lunner kommunes hjemmeside på internett.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken