Ser på mulighetene for næringsvekst i Lunner

MØTE: Torstein Brandrud og Lunner næringsforum inviterer til møte på Lupro 6. mai.

MØTE: Torstein Brandrud og Lunner næringsforum inviterer til møte på Lupro 6. mai. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lunner næringsforum inviterer næringsaktører og bedrifter til å se på organisering av lokalt næringsliv og hvordan næringslivet kan utvikle seg i Lunner i framtida.

DEL

Lunner næringsforum arrangerer møtet i Lupros lokaler på Roa. Det er Halvor Bratlie, leder for Lunner næringsforum og Torstein Brandrud, bo- og næringsrådgiver i Lunner som står bak invitasjonen. Brandrud er også sekretær for Lunner næringsforum.

Et tema er regional endring for Lunner, og om kommunen vil oppleve vekst. Derfor spør arrangøren om hvordan Lunner kan bygge et vitalt næringsliv i framtida, hvordan fortrinn kan utnyttes og hvilke utfordringer som må overkommes for å få vekst i næringsliv og befolkning.

Organisering i framtida

Tidligere har næringslivet i Lunner vært organisert i to foreninger, Roa nærings- og velforening og Grua og Harestua næringsforening. Et spørsmål til møtet er om det er en hensiktsmessig organisering i framtida.

I tilknytning til møtet er det generalforsamlinger i de to foreningene, og eventuelt et stiftelsesmøte for en ny felles næringsforening i Lunner.

Møtet 6. mai er også for bedrifter som ikke er medlem i noen av de to næringsforeningene.

Samarbeid

– Vi i næringsforumet ønsker at dette blir en arena der næringsaktører i kommunen kan bli bedre kjent med hverandre, og kanskje etablere noen verdifulle samarbeid, skriver Lunner næringsforum i sin invitasjon til møtet.

Lunner næringsforum består av politikere, administrasjon og representanter for næringslivet.

Artikkeltags