Lygna Opp – for sjette gang

LYGNA OPP: Paul Rief og Hadeland CK inviterer til motbakkeløp til Lygna den 19. september.

LYGNA OPP: Paul Rief og Hadeland CK inviterer til motbakkeløp til Lygna den 19. september. Foto:

Av

«Lygna Opp» er et 17 kilometer langt sykkelritt som går fra Røykenvik til Lygna via skogsveger. Rittet i år går av stabelen lørdag 19. september.

DEL

Ditt Hadeland Det ventes godt over 100 ryttere til start. Etter en sommer med få sykkelritt vil vi få rekorddeltakelse under årets ritt. Hadeland CK har allerede vært i kontakt med både Norges Cykleforbund og kommunal lege angående covid-19, og fått klarsignal til å gjennomføre rittet.

Samarbeid med flere

Rittet er et samarbeid mellom Lygnalia Hyttegrend, Brandbu og Tingelstad Almenning og Hadeland Cykleklubb. Startsted er båthavna i Røykenvik. Derfra sykles det via Råssumsgutua, Eggelinna og diverse skogsstier til Jølsen, hvor første bakkesprint er lagt inn.

Videre er løypa lagt via Larsvollen og Pålssetra til Amundrud, hvor det sykles en liten etappe på riksveg 4 før det tas inn til hyttefeltet på Lygna. Der vil andre bakkesprint finne sted. Via Skarvåsen vil rytterne komme ned til målgang ved parkeringsplassen på Lygna, hvor dusjmuligheter og grillmat venter.

Fire ulike klasser

Det er fire forskjellige klasser: Trimklasse, el-sykkelklasse, turklasse og aktiv klasse.

Alle som er med får deltakerpremie, dessuten er det flotte pengepremier til klassevinnere, samt sprintpremier.

Rause sponsorer gjør det mulig å dele ut fine uttrekningspremier blant de påmeldte. Dessuten er det altså gratis mat og drikke til alle som er med på rittet.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til et ritt gjennom flott Hadelands-landskap, og selvsagt har vi bestilt pent vær, sier Paul Rief i Hadeland Cykleklubb.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken