Hadeland er NM-bygda!

LYGNA: Her fra et KM. I 2017 blir det enda større aktivitet.Arkivfoto: Rune Pedersen

LYGNA: Her fra et KM. I 2017 blir det enda større aktivitet.Arkivfoto: Rune Pedersen

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Torsdagens leder:Denne uka har det kommet to store gladnyheter fra sentrale idrettsforbund til Hadeland. Tidlig i uka kunngjorde Norges Friidrettsforbund at de har tildelt Brandbu Idretsforening NM for juniorer i 2016. Leder i foreningen, Heidi Bekken, uttaler til Hadeland at arrangementet vil gi klubben et skikkelig løft. Det tror vi så gjerne. Vi tror også at de må gjøre et kjempeløft for å få det til. Takket være lang arrangørerfaring, og godt samarbeid med naboklubber, tror vi helt sikkert de kommer til å skape en fest i Brandbu i august 2016. De har allerede sendt en forespørsel til friidrettsgruppa i Søndre Land for å få hjelp på funksjonærsida. Slik fungerer idretten, og samarbeid gjør det mulig.

Ikke mer enn et par dager senere melder Norges Skiforbund at de har tildelt Hadelandsregioen et enda større arrangement. Lygna skisenter skal arrangere NM på ski i 2017. – Dette er en gledens dag for hele kommunen, uttalte en av de sentrale skikkelsen, Terje Nilsen til Hadeland tirsdag kveld. Vi vil dra det enda lengre. Dette er stort for hele regionen.
 

I disse miljøene har mange gjennom mange år lagt ned enorm innsats for å være gode arrangører, og ikke minst å bli enda bedre. Det er gjort store løft på arenaene, og flere investeringer står for tur. Nå kommer en svært hyggelig betaling for den jobben som er gjort. Begge organisasjoner vet godt at nå starter den virkelig store jobben. Dette er store løft. Vi tror dere vil lykkes, og er stolte over at dere har bidratt til at bygda får enda flere positive aktiviteter å samles om.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags