Gå til sidens hovedinnhold

Mann funnet død: – Politiet har iverksatt etterforskning

Politiet i Sørøst har iverksatt etterforskning etter at en mann i slutten av 70-årene ble funnet død i sin bolig på Veme utenfor Hønefoss fredag 7. mai.

Mannen er sendt til obduksjon som vil bli gjennomført mandag. Det opplyser politiet i en pressemelding mandag formiddag.

– Funn på stedet medførte at politiet iverksatte etterforskning. Formålet er å avklare hva som har skjedd og hvorvidt det har skjedd noe straffbart. Vi gjennomfører både taktisk og teknisk etterforskning, sier politistasjonssjef Kjell Magne Tvenge ved Hønefoss politistasjon.

Taktisk etterforskning

Kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet, og politiet har også iverksatt taktisk etterforskning herunder avhør av vitner og personer som kan ha opplysninger.

– Vi er i en tidlig fase av etterforskningen, og kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd, vi håper å få flere svar når de tekniske undersøkelsene er ferdige og obduksjon er gjennomført, sier Tvenge.

Ber om tips

I forbindelse med etterforskningen ber politiet om at de som har video, dash-CAM eller lignende fra riksvei 7 fra Heradsbygda til Sokna for perioden torsdag 6. mai klokken 17.00 til fredag 7. mai klokken 15.00 om å kontakt politiet på tipstelefon 476 96 400.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.