- Dette er helt fantastisk!

  Artikkelen er over 3 år gammel
  DEL

  GRAN: - Dette er helt fantastisk! utbrøt flere av jentene som var til stede på åpningen av Musikk-kjelleren i Gran sentrum fredag ettermiddag. Der var også duoen Marcus og Martinus, og det møtet med dem som var fantastisk. Det ble rett og slett elleville tilstander da tvillingene tok seg tid til å hilse på og lot seg avbilde med en del av de som hadde møtt fram.

  SE OGSÅ:

  Tvillingene, som ble kjent gjennom at de vant Melodi Grand Prix jr. i 2012, har tatt Norge med storm og er blant de mest populære artistene vi har for tiden. Neste år skal de spille for et fullsatt Oslo Spectrum. To ganger.

  I kveld skal de holde konsert i Hadeland kultursal, en konsert som ble utsolgt på en halv time da billettene ble lagt ut for en stund siden.

  Men en ekslusiv gruppe fans, mest unge jenter, fikk altså lov å møte dem i Musikk-kjelleren. To av de som var der, var Rikke Sand og Amanda Linnea Skar. De hadde skrevet navnet til idolene i ansiktet, og i likhet med de fleste andre, sang de med på låta Plystre på deg.

  - De er utrolig flinke til å synge. Dessuten er de kjekke, innrømmet jentene.

  Kultursjef Camilla Jarlsby var også med på åpningen, og i samarbeid med Marcus og Martinus fikk hun klippet over snora.

  - Det er hyggelig å få bære med på å åpne et slikt sted, og jeg håper det kan bli en tomleplass for alle driver med musikk. Gratulerer med et flott lokale, sa hun til Rebels Music, som skal drive kjelleren.

  Før de dro ble duoen de første til å signere lokalets Wall of fame. Her håper Morten Wien i Rebels Music at mange kjente artister vil skrive navnet sitt etter hvert.

  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

  Artikkeltags