Gå til sidens hovedinnhold

Margrethe (22) og Trude (40) forteller om kjærligheten: – Vi kaller hverandre «klædden» og «snuppa mi»

Artikkelen er over 1 år gammel

I den nyeste episoden av podkasten Hei Hadeland røper ekteparet Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo flere kjælenavn de har på hverandre, og at bryllupsnatta ikke gikk helt som planlagt.

– Vi kom hjem til fuglefrø i dusjen, senga var full av tombokser, knekkebrød og fuglefrø. Det ble ikke noen ekstraordinær bryllupsnatt, for å si det sånn, sier Trude.

De snakker også om aldersforskjellen.

– I starten tenkte jeg litt på aldersforskjellen. Det var nok litt av grunnen til at jeg var såkalt «hard to get». Etter hvert forsvant de tankene i de rosa skyene, sier Margrethe.

– Det påstås jeg var på barnerov, men det blir også påstått at Margrethe har funnet seg dame på gamlehjemmet, så vi får ta ting med ei klype salt. Jeg får noen oppvekkere i ny og ned på alderen. Det er litt spesielt å tenke på at jeg var 18 år da Margrethe ble født, sier Trude.

Les også

Trude (40) sjekket opp bussjåføren: – Hun kidnappet meg og kjørte til Brandbu

De forteller også litt om hvordan det er å være «skeiv på landet», hvordan de viser kjærligheten i det offentlige rom og om klengenavnene de bruker på hverandre.

Podkast-episoden kan du enten høre i nettspilleren, i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Hei Hadeland # 4 med Trude og Margrethe Aasby Bismo

Margrethe (22) og Trude (40) Aasby Bismo forteller om jakten på kjærligheten, den store aldersforskjellen og hvordan det er å være «skeiv» på landet. Du kan høre episoden i Spotify eller i Apple sin podkast-app dersom du bruker iPhone.

Kommentarer til denne saken