Gå til sidens hovedinnhold

Martine fra Gjøvik ble Lottomillionær

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 20. juli ble en Lotto-trekning utenom det vanlige. 12 rekker hadde sju rette i Lotto.

Lørdag 20. juli var det hele 12 rekker som hadde sju rette i Lotto. Ti personer ble dermed Lotto-millionærer, hvor en av disse sikret seg dobbel førstepremie. I tillegg hadde ett andelslag også sju rette lørdag kveld. De nye Lotto-millionærene vinner nøyaktig 1.214.130 millioner kroner hver, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.

Ei ung dame fra Gjøvik hadde også sju rette i Lotto lørdag kveld. Hun hadde ikke sett på Lotto-trekningen, men hadde kikket på Norsk Tipping sine nettsider. Da forsto hun at dette var hennes kveld!

– Jeg er litt oppspilt fortsatt, kan du si!Selv om hun hadde hatt tid til å la det synke inn, var hun fortsatt litt usikker på om det hele var sant. Hun visste i alle fall hva deler av premien skulle gå til.

– Jeg skal bruke deler av premien på bil-lappen, forteller den nybakte Lotto-millionæren til hjemmesiden til Norsk Tipping.

Andelslag fra Dokka

Hun hadde levert sin vinnerkupong på mobil via Norsk Tipping sin app.

Blant de 12 rekkene som hadde sju rette i kveld, tilhører én rekke ett andelslag. Sju personer er en del av dette andelslaget, som i 2014 vant 3,5 millioner kroner på deling. 4 av dem som vant i 2014 er fortsatt med i andelslaget som også vant lørdag 20. juli. Snakk om flaks! Andelslaget hadde lørdag kveld én førstepremie og sju andrepremier! Dermed får de sju spillerne 237.702 kroner hver.

Andelslagets kupong ble kjøpt hos Sentrum Tips på Dokka.

Dette er vinnerrekka som ga 12 rekker 7 rette i Lotto:

2 - 10 - 19 - 28 - 16 - 5 - 23

Tilleggstall: 29

Kommentarer til denne saken