Bli med oss på reisen!

BLI MED: De ansatte i Hadeland håper på stor oppslutning. Illustrasjonsfoto

BLI MED: De ansatte i Hadeland håper på stor oppslutning. Illustrasjonsfoto

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Tirsdagens leder: Er det endringer i mediebransjen om dagen? Ja, det kan vi skrive under på at det er! Ved å ta en titt på egen absorbering av nyheter og annet innhold får jeg en god pekepinn. En eller annen digital dings er i nærheten så godt som hele døgnet. Litt etter hvor jeg er og hva jeg driver med så har jeg noe å taste på. Mobilen på morgenkvisten, PC-en på jobben, lesebrettet i sofaen – og mobilen nesten på hodeputa når kvelden kommer. Og når vi leser trafikktallene for saker vi publiserer på nett så ser vi tilsvarende. Hendelser som publiseres tidlig om morgenen leses mest på mobilen, midt på dagen ser vi at PC-en er flittigst brukt – mens mobil eller nettbrett overtar igjen på kvelden.
 

Her kan du aktivere din bruker

Det krever at vi som lokalavis henger med, og serverer innholdet der leseren er – og forventer å finne det. Mange vil i mange år fortsatt sverge til papiravisen, men stadig flere finner også alternativene. Enten det er ved å lese e-avisen, den digitale utgaven av papiravisen, eller ved å holde seg løpende oppdatert på hadeland.no.
 

Fra og med i dag skal de som abonnerer på avisen i enda større grad enn før kunne lese innholdet der de ønsker. Digital e-avis blir en del av abonnementet, og abonnenten velger selv om det skal være papir og digital tilgang, eller bare digitalt. En del av sakene vi publiserer på hadeland.no vil være merket med H-en i vår logo, og det er et tegn på at saken er tilgjengelig for dem som er abonnenter. For å få lest denne saken må abonnenten logge seg på
 

Vi er spente på responsen. Vi har allerede i dag mange abonnenter som har tatt i bruk e-avisen, og forteller at den er gull verdt når de er på reise. Mange pendlere har sverget til denne lenge. Morgenfugler med tidlig tog har gjerne reist på jobb før budet har rukket å levere i postkassa. Klokka 10 mandag morgen hadde vi 1748 brukere som hadde logget på. Vi håper å nå det dobbelte i løpet av de neste månedene, og skal gjøre vårt beste for å servere kortreiste nyheter hver eneste dag. Samfunnsoppdraget er forretningsideen vår, og vi jobber ut fra evighetsperspektivet. Ved å være en del av det spleiselaget sikrer du at vi kan fortsette med den jobben. Bli med på reisen!

Har du opprettet din bruker? Her kan du dele med inntil fire husstandsmedlemmer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken