Mange kom for å prøvekjøre motorsykkel

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Avlysning ble vurdert på grunn av været, kunne representanten fra importøren fortelle. Etter fullført og velykket arrangement er han glad at det ikke skjedde.

DEL

For fjorten dager siden lå langtidsvarslet an til at det ville bli en strålende dag mandag 23. april for motorsykkelinteresserte.

Det slo ikke helt til da dagen endelig var der. Likevel fant mange vegen til Hadeland MC og Fritid på Andfossen denne aprilmandagen. Muligheten for å ta en liten runde med drømmesykkelen var der allerede fra midt på dagen. Men kald aprilgufs og regn i luft og på veg gjorde at det drøyde noen timer før mange benyttet anledningen. Så skal det også nevnes at oppmøtet begrenser seg tidlig på ukas første arbeidsdag.

Ikke bare lokale

Dette er første gang en nymotorsykkelforhandler på Hadeland har slengt seg med på RoadShow-tilbudet fra importøren de er tilknyttet med sine MCmodeller fra Moto Guzzi, Honda og Aprilia.

Innehaver Tor Opsahl synes det var stor stas at såpass mange kom tross været.

- Godt oppmøte og mange har prøvd de fleste syklene, fortalte han oss fornøyd utpå ettermiddagen. Da viste været seg fra en bedre side og mange motorsyklister tok turen i bil og MC.

Og det møtte ikke bare lokale MC-folk. Hadelands utsendte snakket med motorsyklister fra blant annet Ål i Hallingdal, Hamar og Nittedal. Ikke alle skulle prøve sykler, men som Tore Lund fra Gran i den lokale NAF MC Hadeland sa det på standen de hadde rigget opp for å møte og verve potensielt nye medlemmer til den lokale avdelingen.

- Det sosiale er like viktig som å kjøre, var hans klare formening om dager som denne hvor motorsyklister møtes.

Treg start, god avslutning

Mange prøvekjøringer, mye hyggelig MC-prat blant likesinnede og varme pølser og kaffe innendørs hos Hadeland MC og Fritid AS denne småhufsete aprildagen, ble en vellykket dag.

Det synes også Arne-Henning Larsen fra importøren Kellox/Loxkel.

- Kjempebra! var hans korte og godt nok beskrivende svar på hvordan Hadeland MCs første deltakelse på importørens årlige RoadShowturne hadde vært.

Etter endt dag kunne Reimar Christensen hos Hadeland MC opplyse at de hadde loggført mer enn 60 stykker som testkjørte en eller flere demosykler.

– Flere har vist interesse for å kjøpe ny sykkel også, legger han til.

– Det var god handel i butikken og god stemning blant de frammøtte, avslutter Christensen etter en vellykket, trivelig og travel dag på jobb. Spesielt etter at været bestemte seg til å bli mer motorsykkelvennlig enn det var de første timene av dagen.

Artikkeltags