Gå til sidens hovedinnhold

Musikklinja ved Hadeland videregående arrangerer digital julekonsert

Ditt Hadeland

Velkommen til musikklinjas digitale julekonsert torsdag 26. november.

I år har vi møtt på noen utfordinger som har gjort det umulig for oss å holde vår tradisjonelle julekonsert i Tingelstad kirke. På grunn av smittesituasjonen blir årets julekonsert derfor streamet uten publikum.

Konserten vil være tilgjengelig for alle som vil se på. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på musikklinjas Facebookside: «Musikk, dans og drama ved Hadeland vgs». Her legges streamen ut i god tid før konserten starter. For dem som ønsker å støtte oss, vil det bli muligheter for dette gjennom Vipps.

Vg3 musikk har opprettet elevbedriften: Vg3 Musikk UB, og står ansvarlig for årets arrangement. Oppgavene og forberedelsene gjøres av elevene gjennom faget produksjonsledelse.

Vi håper at du kan finne deg til rette i din egen stue og nyte vår julekonsert. Vi ønsker å gi en pause fra den unormale hverdagen med masse julestemning og god musikk i halvannen time. Årets program er svært variert og består av alt fra blåseensembler, band, korgrupper, vokaltrioer og mye mer. Det er definitivt noe å glede seg til.

Kommentarer til denne saken