Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir det countryshow på Hadeland

Med «Køntri for ælle peiinga» svinger Iver Olerud og et knippe lokale artister i gang med et skikkelig countryshow på Marienlyst på Jaren førstkommende lørdag.

Ditt Hadeland

Lokale artister og professionelle musikere, spesielt innleid for anledningen, lager et forrykende show med kjente og populære countrylåter de fleste har hørt før.

– Det er viktig at publikum kjenner igjen musikken, og blir med, slik at vi får god stemning, sier køntri-gründer Iver Olerud.

For to år siden kjørte han et liknende show i Hadeland kultursal, og selv om det er noen nye artister, og andre sanger, tyder alt på at årets show blir minst like bra.

HadeLineDancers kommer for å danse, Hikk blir med og flere kjente og ukjente lokale artister. Bandet er på hele ni mann, og her snakker vi om professionelle musikere som ellers turnerer med kjente artister.

I år har vi fått med Arne Bilden og Thomas Petersen med blåseinstrumenter, for å sette en ekstra piff på det, fortsetter Olerud. Han skal selv være med på showet, og satser på flere duetter med de kvinnelige artistene.

Dette blir det første arrangementet på «nye» Marienlyst på Jaren. Utescenen er oppusset og laget større.

Den flotte utearenaen passer perfekt nå, da det er lagt til rette etter dagens koronarestriksjoner.

– Kom og opplev country levert med hjerte og sjel, oppfordrer Iver Olerud.

Kommentarer til denne saken