Nå legges billettene til Oktoberfest ut: – Kan bli utsolgt før ferien

NY OKTOBERFEST: Britt Viberg og Ole Vidar Lien er godt i gang med å plalegge ny oktoberfest i Brandbu. Nå legges billettene ut.

NY OKTOBERFEST: Britt Viberg og Ole Vidar Lien er godt i gang med å plalegge ny oktoberfest i Brandbu. Nå legges billettene ut. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Oktoberfest i Brandbu er inne i sitt femte år, og arrangørene regner nok en gang med suksess når billettene legges ut onsdag 29. mai.

DEL

Også i år kan Oktoberfest i Brandbu skilte med solide artister som de regner med skal fylle teltet to dager på rad.

Som Hadeland tidligere har skrevet, er det Staut som er hovedartist på lørdag 28. september. Det er også verdt å nevne at gruppa Ni liv er oppvarmingsband for Staut denne kvelden.

Fredag spiller både Rune Rudberg med band og Det Betales. Førstnevnte trenger nok ingen presentasjon, og Det Betales spiller selvsagt utelukkende The Beatles-låter.

– Rudberg får alltid folk med seg. Det Betales er et av verdens beste tributeband til The Beatles, så dette blir en fin kveld, sier daglig leder Ole Vidar Lien i Brandbu & omegn handel og næring.

LES OGSÅ:

De legger ut billettene til begge kveldene onsdag 29. mai, og regner med stor pågang, slik de også opplevde i fjor.

– I fjor ble billettene til lørdag utsolgt før ferien, og det kan skje igjen i år. Staut har mange fans på Hadeland, og dessuten har det blitt en tradisjon for mange å delta på oktoberfesten vår. Det betyr at folk bør være tidlig ute med å skaffe seg billetter, sier Lien.

Til arrangementet fredag har som vanlig Mohagen Bil sikret seg mange billetter, som de gir til sine kunder. Det betyr at det er færre billetter igjen ordinært salg.

– Vi har en begrensning på 1200 billetter til hver av dagene. Mer får vi ikke lov å selge, forteller Lien.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken