Villmarkskveld med Morten Brekke

JAKT: Morten Brekke skal blant annet snakke om elgjakt i Vesterålen, der dette bildet er hentet fra.

JAKT: Morten Brekke skal blant annet snakke om elgjakt i Vesterålen, der dette bildet er hentet fra. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Morten Brekke skal snakke om villmarksturer til både Canada, Tsjekkia, Grønland, Polen og Norge på Søndre Oppdalen grendehus.

DEL

Det legges opp til et innholdsrikt og allsidig foredrag med bilder og video fra ulike steder da Morten Brekke besøker Søndre Oppdalen grendehus onsdag 25. april.

På villmarkskvelden vil både friluftselskeren og jegeren få næring for sin lidenskap, skriver Lunner jeger- og fiskerforening i en e-post.

De arrangerer Villmarkskvelden med nevnte Brekke.

I første del av programmet tar Morten Brekke publikum med på en villmarksreise til øde områder i Canada og etter en kaffepause vil jegeren få oppleve jakt i Norge og utlandet.

Alaska og Canada er synonymt med villmarksdrømmer og stadig flere realiserer drømmen om å oppsøke områder med grizzlybjørner, elg og fantastisk fiske. Morten Brekke har gjort dette et tjuetall ganger bare i Alaska og Canada. I kveldens program flyr han inn i villmarka med et sjøfly sammen med en kamerat for å fiske, fotografere, padle og leve villmarkslivet.

I kveldens jaktdel tar Morten seerne med på spennende brølejakt på hjort i Polen, hvor seerne får se og høre hjort i en størrelsesorden som aldri noen gang har vært observert i Norge.

Videre i videoshowet vises elgjakt i Norges nordlige del, i fantastiske fjellområder i Vesterålen. Deretter blant annet moskusjakt på Grønland, samt skogsfugljakt og drivjakt i Polen og Tsjekkia.

Artikkeltags