Bytter navn på fylkesforening

SAMARBEID: Samarbeid over fylkesgrensene er gammelt nytt for Norges Lastebileierforbund. Nå får forbundet i vår region

SAMARBEID: Samarbeid over fylkesgrensene er gammelt nytt for Norges Lastebileierforbund. Nå får forbundet i vår region Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Norges Lastebileier-Forbund Innlandet er det nye navnet på NLF i Hedmark og Oppland.

Lastebileierne var tidlig ute med å samarbeide på tvers av fylkesgrensene. Alt i 1975 fikk fylkesavdelingene felles sekretariat. Ikke lenge etter ble styremøtene avviklet samtidig – og fra 2004 ble det et regionstyre. På fjorårets årsmøte ble navneendringen vedtatt og den er gjennomført fra 1. januar i år. Altså samtidig med fylkesmannen, men et år før fylkeskommunen.

– Vi har gjennom flere tiår hatt stort utbytte av samarbeide på tvers av fylkesgrensene, sier regionleder Odd Haakenstad.

– Vi har sett at vi har veldig mange likheter og det er lite som skiller Hedmark og Oppland fra hverandre. Det gjelder både for lastebilnæringen, i vegpolitikken og ellers i samfunnet. Det blir spennende å se hvordan Innlandet utvikler seg når det blir enda mer fokus på at vi er et fylke, kommenterer Haakenstad.

Norges Lastebileier-Forbund Innlandet er den største av sju regioner i NLF. Til sammen er det 682 medlemmer i Innlandet. 500 av dem er bedriftsmedlemmer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken