Gå til sidens hovedinnhold

Hadelending vant nesten nesten 2,4 millioner: – Å fytti granskauen!

Artikkelen er over 4 år gammel

Gran kommune fikk onsdag en ny Joker-millionær. En heldig 35-åring vant nesten 2,4 millioner kroner da Jokeren smalt inn på det tredje tallet i trekningen.

-  Dette var en skikkelig drittdag i regnet helt til du ringte, sa 35-åringen til Norsk Tipping, og lo godt.

Mannen vant nær 2,4 millioner kroner da Jokeren kom på tredje tall. Det opplyser Norsk Tipping i en pressemelding.
 

- Å fytti granskauen! Dette var en skikkelig drittdag i regnet, helt til du ringte, sier 35-åringen og ler godt.

35-åringen fra Gran var onsdagens Joker-kandidat og Norsk Tipping snakket med ham rett etter trekning, når mannen hadde kommet seg hjem fra jobb.

- Livet mitt er snudd opp ned fra i kveld. Fra bekymringer til lys i tunellen. Jeg har jobbet hardt og virkelig stått på i mange år. Nå kan jeg lettere ta vare på familien, og restaurere eiendommen min. Dette er bare helt vanvittig. Jeg kan nesten ikke skjønne at dette har skjedd, sier mannen som vant nesten 2,4 millioner.

35-åringen var på jobb, og hang høyt over bakken da VikingLotto og Joker-trekningen fant sted. Han visste at han allerede hadde vunnet 476.000 kroner da han ble trukket ut som Joker-kandidat, men ikke om han hadde vunnet mer. Det ble lange timer før han fikk kommet seg hjem og sjekket trekningsresultatet.  
 

Les også

Norsk Rikstoto øker hverdagspremiene med millioner

LES OGSÅ:


- Jeg skreik rett ut!  Jeg har alltid ertet bestemoren min med at hun må spille Lotto, for det ser ut som om det bare er gamle kjerringer som vinner. Det var bra at det er feil, og at en ungkalv vant denne gangen, sier han i pressemeldingen.

Tallene 35-åringen spilte på var: 4 - 6 - 8 - 8 - 8  Ved å bli trukket ut som Joker-kandidat vant mannen 476.000 kroner. Han kunne vinne potensielt vinne så mye som 2.378.000 kroner, og det gjorde han da Jokeren kom på det tredje tallet i trekningen. Dermed ble  mannen fra Gran Joker-millionær.

Les også

Flere interesserte snuser på tomtefelt på Jaren

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken