Vi vil skrive om nye folk i nye jobber

Siv Storløkken.

Siv Storløkken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ny jobb er en av de store milepælene i livet. Hver gang.

DEL

MeningerArbeidslivet er kjernen i hverdagen vår. Næringslivet er hjulet i lokalsamfunnet.

Det sikrer sysselsetting, som igjen sikrer boglede, privatforbruk og skatteinntekter til kommunen. Uten lokalt næringsliv strupes lokal utvikling.

Derfor skriver vi i avisen Hadeland ofte om det lokale næringslivet. Ikke sjelden snakker vi da med noen som har en sentral posisjon i bedriften; enten det er eiere, ledere eller tillitsvalgte.

I fjor hadde vi stor suksess med serien Folk på Hadeland. I alt intervjuet vi nærmere 150 hadelendinger. Tilbakemeldingene var at folk syntes det var kjekt å lese om «vanlige folk» – de som ikke figurerer i avisen på regelmessig basis på grunn av sine stillinger og verv. Den serien ble lansert i forbindelse med avisens 100-årsjubileum.

Nå ønsker vi å beholde fokuset på folka.

Derfor lanserer vi i dag serien Ny i jobben.

Her vil vi presentere folk som har fått ny jobb; enten det er i en helt ny bedrift eller det er en ny stilling internt i den samme bedriften. Her er det rom for alle stillinger i alle typer bedrifter – vi ønsker framfor alt å vise fram bredden i det lokale næringslivet og bredden i hvem hadelendingene er.

På denne måten vil vi heie på det lokale næringslivet og på folka våre. Dere. Slik håper vi også å bidra til å knytte bånd på tvers i lokalmiljøet.

Og selv om fokuset skal være på folka, er dette også en unik mulighet til å bli litt bedre kjent med det lokale næringslivet.

Første mann ut er Lars-Erik Madssen (34). Han er i gang som etterforskningsleder hos politiet på Hadeland. En fordel med lokalt politi er at de kjenner de lokale forholdene, og at innbyggerne kjenner lovens lange arm – for det er kjipere å bli huket av noen du kjenner. Madssen bor i Gran, men kommer fra Oslo. Derfor er dette vårt bidrag til at dere får bli litt bedre kjent med den nye politimannen.

Les saken her:

Vi har satt oss selv et ganske ambisiøst mål: Vi ønsker å samle alt som er av lokale nyansettelser. Det klarer vi ikke uten hjelp. Har du ansatt noen? Har du fått ny jobb? Har du fått ny kollega? Da håper vi at du tar kontakt!

Tips oss!

Du kan selv legge inn bilde og kort tekst om hvem som har fått ny jobb her.

Eller

Send oss en epost.

Siv Storløkken

Redaksjonssjef i Hadeland

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags