Gå til sidens hovedinnhold

Ny temasamling i Ål kirke

Innsendt

10. november inviterer Ål/Moen menighetsråd til ny temasamling med Hans Erik Raustøl. Denne gangen har samlingen fått overskriften «Øyeblikksbilder»

Madame Curie skal ha sagt: «Jo eldre man blir, jo mer føler man at det å nyte øyeblikket er en nådetilstand, en gyllen gave»

På denne andre temasamlingen denne høsten skal vi hente fram ulike fortellinger fra Bibelen som har samme oppfatning om hva et øyeblikk er som Madame Curie gir uttrykk for. De forteller alle hvordan vi kan ha tillit til og hvile i at vi aldri er alene, hva vi enn opplever i øyeblikket.

Temasamlingen i Ål vil samtidig vise at øyeblikkene vi opplever ikke bare er et sted for nytelse, men også et sted for handling. Jesus var lydhør overfor hva folk trengte i øyeblikket og involverte seg i folks hverdag. Det skal vi også øve oss å være.

På grunn av dagens koronasituasjon må du sitte på plassen din gjennom hele samlingen. Men det blir muligheter til å stille spørsmål mot slutten av samlingen.

Diakon Lene Birgitte Bjølverud-Rødningsby er med som tekstleser. På musikksiden deltar Jan Erik Guldbrandsen på fele og Espen Amundsen på trekkspill.

Kommentarer til denne saken