Til salgs i Brandbu for sju millioner

TIL SALGS: Til sju millioner kroner i Plassbakken.

TIL SALGS: Til sju millioner kroner i Plassbakken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Både megler og huseiere er spente på salg av enebolig.

DEL

EiendomsmarkedetBRANDBU: Artur Veierød og kona Tove er spente når eneboligen deres i Plassbakken er lagt ut for salg. Det er eiendomsmekler Helle Taaje i Eiendomsmegler 1 Hadeland som står for det praktiske, når eneboligen nå er lagt ut for salg. Prisantydning er sju millioner kroner.

– Vi er spente. Men boligen er i veldig bra stand og har en flott beliggenhet i et populært område i Brandbu. Det hadde blitt atskillig dyrere å bygge noe slik i dag. Eneboligen har utrolig mange kvaliteter. Jeg har ikke sjøl solgt et hus i Brandbu til en slik pris, sier Helle Taaje.

Hun har tro på prisantydningen, men tror også at det kan ta litt mer tid å finne kjøper.

KJØKKEN: Særpreget kjøkken i eneboligen.

KJØKKEN: Særpreget kjøkken i eneboligen.

Privat visning

Artur Veierød hadde et par på privat visning i helga.

– Veldig hyggelig at de bemerket at kartet stemte med terrenget når det gjelder annonserte opplysninger. Det var voksne folk som likte veldig godt det de så, forteller Artur Veierød.

For to måneder siden tenkte ikke Artur og Tove på å selge. Så dukket mulighetene for å kjøpe den øverste leiligheten ved torget i Brandbu opp.

– Det er bare oss to og bikkja. Med en leilighet kan vi reise oftere på hytta og ha større spillerom ellers, sier Veierød.

BADET: Detaljer fra badet, med badstu.

BADET: Detaljer fra badet, med badstu.

Drømmehuset

Huset er ikke et tradisjonelt norsk hus.

– På slutten av 80 tallet kom vi over en tykk huskatalog fra USA, med gode og spennende planløsninger. Noen av husene var spanskinspirerte, og et av disse var et hus bygget som en U med et bad utenom det vanlige. Vi gikk ofte tur med hunden i Plassbakken og begynte å drømme om en tomt der, forteller Artur Veierød.

– I 2001 ble drømmen virkelig, og vi fikk kjøpe tomten som ligger fantastisk til med utsikt til Randsfjorden. Den gang var vi en familie på fire, som det skulle planlegges hus for. I den forbindelse dukket den gamle drømmen opp igjen, og vi lagde noen skisser og tegninger etter det vi hadde lagret på minnet. Etter mange runder fram og tilbake, fikk vi endelig et resultat vi var veldig fornøyd med. Dette huset er vi stolte av, sier Veierød, som er spent på responsen når det inviteres til visning kommende helg.

LES OGSÅ:

STUE: Oversiktsbilde.

STUE: Oversiktsbilde.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags