Gode resultater for Brandbu pølsemakeri

PØLSEMAKER: Thomas Kristiansen, daglig leder i Brandbu pølsemakeri, i gang med produksjon av medisterpølse. Denne ligger i disken et par timer senere.

PØLSEMAKER: Thomas Kristiansen, daglig leder i Brandbu pølsemakeri, i gang med produksjon av medisterpølse. Denne ligger i disken et par timer senere. Foto:

DEL

Mattilsynet gjennomfører jevnlige tilsyn med virksomheter som håndterer mat. Ved Brandbu pølsemakeri ble det gjennomført tilsyn i september, og Mattilsynets rapport viser gode resultater for den lokale pølsemakeren. Alle prøver som ble tatt viser resultater langt under høyeste tillatte verdi.

– Ved tilsynet ble det sett på vedlikehold og plassering av håndvasker, i tillegg ble det sett på plaststrimler foran skjærerom og pakkerom. Dere vil selv sette opp disse punktene i vedlikeholdsplanen i forbindelse med legging av nytt gulv i skjærerommet. Dere vil også se på bruken av tilsetningsstoffer i kjøttvarene, heter det i rapportens konklusjon.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags