Politiet har sporet trusselbrev-papiret til Clas Ohlson

Det er snart ett år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt på Fjellhamar i Lørenskog. Foto: NTB Scanpix

Det er snart ett år siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt på Fjellhamar i Lørenskog. Foto: NTB Scanpix

Konvolutten som fulgte trusselbrevet i Lørenskog-forsvinninger er produsert i Tyskland, og er solgt hos Clas Ohlson. Det opplyser politiet i en pressemelding.

DEL

Det nærmer seg snart ettårsdagen for forsvinnginssaken. Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet fra sitt hjem siden 31. oktober 2018. I den forbindelse har politiet gått ut med informasjon om blant annet hvor det omtalte trusselbrevet og den tilhørende konvolutten er produsert og solgt:

  • Konvolutten som fulgte trusselbrevet er produsert i Tyskland, og er solgt hos Clas Ohlson
  • Papiret som trusselbrevet er skrevet på er produsert ved en papirfabrikk i Portugal. Det samsvarer teknisk med papir solgt hos Clas Ohlson.
  • Politiet kan ikke utelukke at brevpapir med tilsvarende tekniske kvaliteter kan være solgt andre steder.

– Både trusselbrevet og konvolutten er kriminalteknisk undersøkt, blant annet for å finne tekniske spor. Av hensyn til etterforskingen vil vi ikke nå kommentere resultatet av disse undersøkelsene, sier politiinspektør Tommy Brøske, Felles enhet for etterretning og etterforsking i Øst politidistrikt.

Han forteller videre i pressemeldingen at i arbeidet med å identifisere papirtypen, produsenten og salgssteder er det innhentet svært mange referanseprøver.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags