Nå blir det kalender for 2020 med motiver fra Hadeland igjen

KALENDERKLAR: Jørn Haakenstad er klar med kalender for 2020.

KALENDERKLAR: Jørn Haakenstad er klar med kalender for 2020. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor var det pause. I år blir det derimot lokal kalender med hadelandsmotiver igjen. Kalenderne vil være i salg i slutten av denne uken.

DEL

– Det ble en pause i fjor på grunn av et bokoppdrag og rett og slett mangel på tid til å lage kalenderen. Jeg fikk mange reaksjoner på det. Mange har spurt om det blir en ny for 2020 og det blir det, forteller Jørn Haakenstad, som står bak ny kalender, i samarbeid med Lunnerprodukter AS.

– 2020 er jo et spesielt år i tall og det måtte bli en kalender nå, sier Haakenstad, som til daglig er journalist i avisen Hadeland.

Amatørfotografen har sjøl tatt bilder.

– Jeg koser meg med å være ute i hadelandsnaturen og blir aldri lei av turer i regionen, sjøl om jeg har vært flere steder utallige ganger. Som innflytter har jeg blitt hadelandspatriot.

Kalenderne vil i første omgang være å få tak i hos bokhandlere i Brandbu og Gran.

KALENDER: Det blir kalender igjen med motiver fra Hadeland for året 2020.

KALENDER: Det blir kalender igjen med motiver fra Hadeland for året 2020.

– Jeg vil også stå på stand enkelte dager i Gran, fortrinnsvis dager tilknyttet helg. Dessuten tar jeg gjerne noen turer andre steder lokalt og vil være med på julemesser. I år vil jeg også tilby postkort med motiver fra Hadeland og noen få enkeltbilder. I tillegg jobber Lunnerprodukter med en katalog over bilder som folk kan bestille fra hvis de ønsker, forteller Haakenstad.

– Kalender og fotografering er en hobby – en hobby som også gjør at jeg får sett flotte Hadeland gjennom alle årstider og i ymse vær, sier han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken