Over 100 hørte Hedda Kise

Bjørg Lomsdalen Næss sammen med Hedda Kise.

Bjørg Lomsdalen Næss sammen med Hedda Kise.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hedda Kises foredrag på Granstunet torsdag kveld ble en gripende opplevelse. Det forteller senterleder Bjørg Lomsdalen Næss.

– Hedda er en fantastisk formidler. Hun treffer bredt og inspirerer mange. Foredraget hennes berørte meg sterkt. Hedda har snudd det negative til noe positivt, og inspirerer andre med sine foredrag, sier hun og legger ikke skjul på at hun håper Hedda tar turen tilbake ved en senere anledning.

Over 100 mennesker møtte opp for å få med seg foredraget. Temaet var "Hvordan holde ut når livskrisene rammer, og likevel føle øyeblikk av lykke".

Kise presenterte seg som kunstner i fjor. Hun hadde med seg sine produksjoner og solgte en del.

Heddas historie handler blant annet om at hun i februar 2007 fikk beskjed om at hun hadde hjernesvulst, og måtte opereres øyeblikkelig. Fra å være en utadvendt og kjent programleder i TV2 ble hverdagen snudd på hodet. Hun var borte fra jobb i tre år.

- Det som har holdt meg oppe når den ene krisen har avløst den andre, har vært vissheten om at bare jeg er tålmodig og klarer å akseptere at jeg må ta små skritt av gangen, så vil jeg en dag komme i mål, sier hun i en pressemelding.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags