To brubyggerpriser og en æresbjoneroing

HEDER OG ÆRE: Ferge var tema, men det var også tid for hedersbevisninger på Bjoneroatinget torsdag.

HEDER OG ÆRE: Ferge var tema, men det var også tid for hedersbevisninger på Bjoneroatinget torsdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Under Bjoneroatinget torsdag kveld ble det også utdelt priser. Per Henry Vestland ble utnevnt til æresbjoneroing, mens Herr og fru Gjefsen og Joker Bjoneroa fikk brubyggerpriser.

DEL

Per Henry Vestland ble utnevnt til æresbjoneroing for sitt engasjement når det gjelder tilrettelegging av friluftsliv, både som næringsdrivende og frivillig, med utallige dugnadstimer sommer og vinter.

Joker Bjoneroa og Herr og fru Gjefsen fikk brubyggerpriser. Joker Bjoneroa fikk pris for kontinuitet i bygda, bygd på tradisjoner over flere generasjoner og som en livsnerve i bygda.

I det gamle samvirkelaget på Bjoneroa har Monica og Terje Gjefsen kunnet tilby lokalbefolkning, hyttegjester og turister på gjennomreise alt fra olje til bilen, hjemmelaga vafler og lokalt øl. Bjoneroatinget ønsket derfor å verdsette folk som tør å satse - og som lykkes - med å skape et etterlengtet tilbud i bygda.

Prisene deles ut under Bjoneroatinget til grupper og virksomheter som gjør Bjoneroa til et livskraftig lokalsamfunn og styrker verdiene begeistring, raushet og utholdenhet.

LES OGSÅ:

Ellers på Bjoneroatinget torsdag var det vanlige årsmøtesaker med årsrapport, regnskap, handlingsplan og valg. Bredbåndsutfordringer var en sak som møtedeltakerne var opptatt av. I styret ble Øyvind Sørli byttet ut med Arne Olav Olsen.

Det var også orientering om ny ferje og det var denne saken som trakk mye folk.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags