Adam også til Moldejazz

TIL MOLDE OG KONSGBERG: Adam Douglas, på bildet fra årets Fredspriskonsert, er booket på to store jazzfestivaler sommeren 2018.

TIL MOLDE OG KONSGBERG: Adam Douglas, på bildet fra årets Fredspriskonsert, er booket på to store jazzfestivaler sommeren 2018. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Adam Douglas er booket også til årets Moldejazz.

DEL

Dermed blir Harestuas store stjerne artist på to av Norges største jazzfestivaler til sommeren. Fra før er det klart at Adam Douglas skal varme opp for Sting under årets jazzfestival i Kongsberg 5. juli. Også Moldejazz har fått Douglas på festivalplakaten i 2018.

– Det blir garantert folksomt når årets stjernekampvinner Adam Douglas inntar Alexandraparken lørdag 21. juli, melder arrangørene som er glad for å kunne bekrefte at Douglas kommer til neste års festival.

– Adam Douglas har denne høsten gått fra å være et høyt skattet navn for alle norske lyttere med et øre vendt mot soul, funk og blues – til å bli allemannseie. Som deltaker, og til slutt vinner, av musikk-konkurransen Stjernekamp på NRK1 har han med sin helt utrolige stemme, tydelige tilstedeværelse og sympatiske «nice-guy»-framtoning nådd et publikum langt utenfor sjangergrensene. Men før Stjernekamp hadde Adam Douglas lagt bak seg en omfattende karriere som spente over 17 år som profesjonell utøver på begge sider av Atlanterhavet, skriver Moldejazz om stjerneartisten som er født og oppvokst i Oklahoma og nå sammen med sin familie er etablert på Harestua.

– På scenen er den milde mannen fra Oklahoma et fyrverkeri, og vi gleder oss stort til han kommer og lager fest i Alexandraparken, heter det på Facebook-siden til Moldejazz.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags