19 billetter igjen til LURTs lørdagsforestilling

MØNSTER"TANTE": Viggo Bråthen, Åse Toril Krågsrud og Anne Ingeborg Raade har sammen med resten av LURT sørget for en skikkelig suksess på Skogglimt. Billettsalget har tatt av og har du tenkt deg på teater til helga bør du ikke tenke for lenge.

MØNSTER"TANTE": Viggo Bråthen, Åse Toril Krågsrud og Anne Ingeborg Raade har sammen med resten av LURT sørget for en skikkelig suksess på Skogglimt. Billettsalget har tatt av og har du tenkt deg på teater til helga bør du ikke tenke for lenge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter premieren har billettene til «Charleys Tante» gått unna, og ifølge billettkontoret er det nå bare 19 billetter igjen til lørdagens forestilling.

DEL

LURTs oppsetning av forviklingskomedien «Charleys Tante» satte latterdørene på vidt gap hos publikum på premièrekvelden. Etter alt å dømme har både jungeltelegrafen gått varm og antallet henvendelser om billetter skjøt i været.

– Den meget gode anmeldelsen i Hadeland har nok også gjort sitt, for vi merket et kjempepåtrykk etter den, sier Marthe Ohren ved billettkontoret.

Tomler og tær opp etter premieren: Transetriumf for Viggo Bråthen og LURT

Ifølge Ohren tar salen på Skogglimt 229 publikummere og til lørdagens forestilling er det per 13. februar klokken 15.31 solgt 210 billetter.

– Så de som går med tanker om å se forestillingen i helga bør ikke tenke for lenge, men bestemme seg. Til uka er det noe mer ledig, men helgeforestillingene, som går både fredag, lørdag og søndag, begynner å bli vanskelige å sikre seg. Så vi har troen på at det blir utsolgt før helga, sier Ohren.

SUKSESS: Hele LURT, både de på og bak scenen fikk heidundrende og velfortjent stående applaus etter endt premiere. Billettsalget har også skutt fart.

SUKSESS: Hele LURT, både de på og bak scenen fikk heidundrende og velfortjent stående applaus etter endt premiere. Billettsalget har også skutt fart. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags