Mohagen Bil med beste bobilsesong noen gang

REKORDSALG: Selger Ole Sigurd Marthins og markedsansvarlig Mari Marthe Rækstad kan glede seg over rekordstore bransjetall for bobiler hittil i 2017.

REKORDSALG: Selger Ole Sigurd Marthins og markedsansvarlig Mari Marthe Rækstad kan glede seg over rekordstore bransjetall for bobiler hittil i 2017.

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble satt ny rekord i salg av bobiler i Norge i første halvdel av 2017, noe også Mohagen Bil AS merker.

DEL

– I Mohagen merker vi også økt interesse og salget i år har vært formidabelt. Vi gleder oss til caravanmessa på Lillestrøm torsdag, og ikke minst oktoberfesten i Brandbu, med rekord i antall påmeldinger, opplyser markedsansvarlig Mari Marthe Rækstad hos Mohagen Bil.

Mohagen Bil deltar på messa og Rækstad tilføyer at 2017 er den beste sesongen noensinne for bobilsalg i Mohagen.

– Vi ligger godt foran fjoråret, forteller Rækstad.

Rekordsalg

Ifølge Norges Caravanbransjeforbund har det aldri før blitt solgt så mange bobiler i Norge som nå. I mai i år ble det solgt nesten dobbelt så mange bobiler som samme måned i 2016.

Generalsekretær i Norges Caravanbransjeforbund, Geir Holm, forteller at det aldri tidligere har væt registrert så mange nye bobiler i en måned som i mai i år.

– Mai ble en rekordmåned med hele 632 nye bobiler på norske veier. Det er en hyggelig rekord, sier Holm i en pressemelding.

Flere campingvogner

Totalt ble det registrert 2.046 nye bobiler første halvår i år, noe som tilsvarer en økning på 15,9 prosent sammenliknet med 2016, som er tidligere rekordår i salget av nye bobiler.

Statistikken over campingvogner viser også salgsøkning, med 11,4 prosent sammenliknet med 2016. Det ble registrert 1.808 nye
campingvogner.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken