Gå til sidens hovedinnhold

Cir.Cuz avlyser i Brandbu–Mads Veslelia erstatter

Artikkelen er over 3 år gammel

Cir.Cuz har meldt avbud til dagens kveldsarrangement under oktoberfesten i Brandbu.

I stedet for Cir.Cuz kommer Hønefoss-rapperen Mads Veslelia (26). Mads Veslelia debuterte med albumet The Dark Light i 2011, etterfulgt av Paranormal i 2013. Albumet My Bedroom kom 1. juli 2016.

Ifølge Morten Wien i arrangementskomiteen har Cir.Cuz oppgitt «uforutsette problemer» som årsak til avlysningen i 12. time. Wien opplyser at det tidligere i uka kun var solgt 14 billetter og at eventuelle ønsker om refusjon blir behandlet i døra.

 

I tillegg opptrer Elly Ekko. Elly Ekko har vært på Hadeland mange ganger sammen med Petter Katastrofe, og har det siste året satset på egen karriere.

– Han har vært på VG lista mange ganger, og vært på turne i flere år, og låtene hans er blitt veldig populære, forteller Morten Wien.

Han opplyser videre at de andre artistene på plakaten også opptrer som planlagt. Det betyr at den unge fremadstormende artisten Kyle skal på scenen, i tillegg til det lokale bandet Bullets of Blood og tryllekunstneren Håkon. Det vil også bli en danseoppvisning med Sander Skjerva i spissen.

LES OGSÅ: – Det blir stinn brakke i helga

Kommentarer til denne saken